Hovedretter

  • Alt godt fra havet
  • Anderledes and
  • And orange
  • Benløse fugle
  • Boeuf bourguignon
  • Brasiliansk and
  • Brunkål
  • Cordonbleu
  • Dagmargryde
  • Elgentrecote
  • Fiskefrikadeller
  • Fiskefrikadeller2
  • Flødestuvede kartofler
  • Forloren hare
  • Friturestegte sprutter
  • Gammeldags oksesteg
  • Gullash
  • Hakkebøffer
  • Havtaskekæber
  • Helstegt entrecote
  • Herregårdsflæsk
  • Hjerter i flødesovs
  • Hjortegryde
  • Hørupkoteletter
  • Jettes koteletter
  • Kalveculottesteg
  • Kalvehaler
  • Kalvenyrer
  • Kold laks
  • Krabbekløer
  • Krebinet ala cordonbleu
  • Lammegryde
  • Lammekølle
  • Lammekølle langtidsstegt
  • Lasagne
  • Lørdagsand
  • Marinerede lynstegte rejer
  • Napolitanakoteletter
  • Neel bøffer
  • Okseboller
  • Oksehøjreb med ben langtidsstegt
  • Oksetværreb
  • Ossobuco
  • Overraskelsesgryde
  • Oxfilet
  • Paella
  • Pebergryde
  • Rejesalat
  • Risotto med svampe
  • Salat
  • Skipperlabskovs
  • Skovduer
  • Skovduer2
  • Sødmælkskalveculotte
  • Sprængt oksebryst
  • Stegeben
  • Stegetemperaturer
  • Stegte kalvenyrer
  • Suleharper
  • Sur/sød kineserier
  • Svineskank
  • Vildsvineryg
  • Æggekage