Skip to content
JarlsMad.dk
Danmarks hyggeligste kogebog
Velkommen
Forretter
Hovedretter
Desserter
Juleretter
Tilbehør, Brød og diverse
Hovedretter
Alt godt fra havet
Anderledes and
And orange
Benløse fugle
Boeuf bourguignon
Brasiliansk and
Brunkål
Brændende kærlighed
Cordonbleu
Dagmargryde
Elgentrecote
Fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller2
Flødestuvede kartofler
Forloren hare
Friturestegte sprutter
Gammeldags oksesteg
Gullash
Hakkebøffer
Havtaskekæber
Helstegt entrecote
Herregårdsflæsk
Hjerter i flødesovs
Hjortegryde
Hørupkoteletter
Jettes koteletter
Kalveculottesteg
Kalvehaler
Kalvenyrer
Kold laks
Krabbekløer
Krebinet ala cordonbleu
Laks med citronsauce og kapers
Lammegryde
Lammekølle
Lammekølle langtidsstegt
Lasagne
Lørdagsand
Marinerede lynstegte rejer
Napolitanakoteletter
Neel bøffer
Okseboller
Oksehøjreb med ben langtidsstegt
Oksetværreb
Ossobuco
Overraskelsesgryde
Oxfilet
Paella
Pebergryde
Rejesalat
Restemad And
Risotto med svampe
Skipperlabskovs
Skovduer
Skovduer2
Sødmælkskalveculotte
Sprængt oksebryst
Stegeben
Stegetemperaturer
Stegte kalvenyrer
Suleharper
Sur/sød kineserier
Svineskank
Vildsvineryg
Æggekage